Rama Vajas Íz | 5 dekagramm |
---|---|
csirkemell | 40 dekagramm |
Knorr Szárnyas Fűszervarázs | 1 evőkanál |
tojás | 2 darab |
tej | 2 dl |
burgonya | 60 dekagramm |
liszt | 1 evőkanál |
Delikát ételízesítő | 1 teáskanál |
vegyes zöldség | 40 dekagramm |
Knorr Tejszínes fokhagymás csirke alap | 1 csomag |
Csirkemell fokhagymás burgonyatakaróban a Főételek kategóriában
A csirkemell szeleteket fűszerezzük a KNORR szárnyas fűszerrel majd margarinon elősütjük, és melegen tartjuk. A visszamaradt margarinon a zöldséget megpároljuk, és ízesítjük a Delikát 8-al.
A burgonyát káposztareszelőn lereszeljük. Összekeverjük 2 tojással, a liszttel és a tasak leírása szerint elkészített KNORR tejszínes fokhagymás alappal. Majd jénai tálba öntjük a párolt zöldséget, rárakjuk a csirkemell szeleteket, és ráöntjük a burgonyás tejszínes mártást. Előmelegített sütőben téve, 15-20 percre 180 fokon készre sütjük.