Csirkemájas bolognai tagliatellével
Csirkemájas bolognai tagliatellével
  • timer25 perc
  • moodKözepes
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Bolognai spagetti alap - 1 csomag
  • olaj - 2 evőkanál
  • tej - 300 milliliter
  • parmezán sajt - 40 gramm
  • darált marhahús - 150 gramm
  • csirkemáj - 150 gramm
  • tagliatelle - 300 gramm

Elkészítés:

  1. Tegyünk fel egy fazékba sós vizet forrni. Ebben főzzük ki a tésztát.
  2. A megtisztított májat vágjuk fel nagyon apróra. A darált húst pirítsuk meg egy serpenyőben olajon,míg elfővi a levét, majd sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá a Bolognai spagetti alapot, majd öntsünk hozzá 3 dl tejet. Keverjük el és forraljuk föl.
  3. Adjuk ehhez a felaprított csirkemájat és főzzük készre kb. 5-8 perc alatt, időnként kevergetve.
  4. A ragut tegyük a kifőtt, leszűrt tésztára. Tálaláskor tegyünk rá parmezán forgácsokat.