vöröshagyma | 1 evőkanál |
---|---|
Knorr Magyaros Fűszervarázs | evőkanál |
olaj | 2 evőkanál |
bacon szalonna | 8 szelet |
csirkemáj | 40 dekagramm |
Csirkemáj sütőben grillezve a Főételek kategóriában
A májat bő hideg vízbe jól lemossuk, majd letörölgetjük. A fűszeres olajhoz az összes fűszert és a reszelt vöröshagymát az olajba keverjük. Ezzel az olajjal kenjük meg a májakat, majd a bacon szalonna szeletekbe csavarjuk a májakat egyesével. Ha szükséges megtűzzük őket.
Tepsibe rendezzük a májakat, tűvel megszurkáljuk őket és előmelegített forró sütőben alufóliával letakarva sütjük 15-20 percig. Majd fólia nélkül grillezzük még 5 percet. A roston sült májat azonnal tálaljuk.