Csirkemáj roston
Csirkemáj roston
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Szárnyas Fűszervarázs - 1 evőkanál
  • majoránna - 1 teáskanál
  • császárszalonna - 15 dekagramm
  • Globus Mustár - 1 evőkanál
  • csirkemáj - 40 dekagramm

Elkészítés:

  1. A császárszalonnát hajszálvékony, de akkora szeletekre vágjuk, hogy egy-egy májdarab beleférjen. A májakat egyenként megborsozzuk, fűszerezzük a KNORR szárnyas fűszerrel, megszórjuk majoránnával, megkenjük mustárral, majd egy-egy szalonnaszeletbe úgy csomagoljuk be, hogy ne tudjon szétesni (esetleg hústűvel vagy fogpiszkálóval összetűzzük).
  2. A felforrósított grillsütő rácsára szorosan egymás mellé tesszük a csomagocskákat, majd 10 percnyi sütés után megfordítjuk.