Feltöltve:

Csirkemáj ragu

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

vöröshagyma1 darab
Knorr Magyaros Fűszervarázs1 evőkanál
petrezselyemzöld1 csokor
füstölt szalonna10 dekagramm
gomba10 dekagramm
Knorr Fokhagymás Ízbomba2 darab
tv paprika1 darab
csirkemáj40 kilogramm

Csirkemáj ragu a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A csirkemájat szétszedjük, kis darabkákra vágjuk, a szíveket pedig vékonyra karikázzuk. A füstölt szalonnát apró kockákra metéljük, zsírját kiolvasztjuk, és a megtisztított, finomra vágott vöröshagymát sárgára fonnyasztjuk rajta.

2. lépés

Ezután rádobjuk a tisztított, vékonyra szeletelt gombát és a csíkokra vagdalt paprikát. Megfűszerezzük a KNORR magyaros fűszerrel és a borssal. 5 percnyi pirítás után hozzáadjuk a májat, és fedő alatt néhány percig saját levében pároljuk. Zsírjára sütjük, majd a KNORR fokhagymás ízbombát hozzámorzsoljuk, a finomra metélt petrezselyemzölddel fűszerezzük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem