vöröshagyma | 1 darab |
---|---|
Knorr Magyaros Fűszervarázs | 1 evőkanál |
petrezselyemzöld | 1 csokor |
füstölt szalonna | 10 dekagramm |
gomba | 10 dekagramm |
Knorr Fokhagymás Ízbomba | 2 darab |
tv paprika | 1 darab |
csirkemáj | 40 kilogramm |
Csirkemáj ragu a Főételek kategóriában
A csirkemájat szétszedjük, kis darabkákra vágjuk, a szíveket pedig vékonyra karikázzuk. A füstölt szalonnát apró kockákra metéljük, zsírját kiolvasztjuk, és a megtisztított, finomra vágott vöröshagymát sárgára fonnyasztjuk rajta.
Ezután rádobjuk a tisztított, vékonyra szeletelt gombát és a csíkokra vagdalt paprikát. Megfűszerezzük a KNORR magyaros fűszerrel és a borssal. 5 percnyi pirítás után hozzáadjuk a májat, és fedő alatt néhány percig saját levében pároljuk. Zsírjára sütjük, majd a KNORR fokhagymás ízbombát hozzámorzsoljuk, a finomra metélt petrezselyemzölddel fűszerezzük.