Csirkemáj pirítóson a Előételek kategóriában
Alaposan tisztítsuk meg a májat, majd vágjuk fel.
Tisztítsuk meg és vágjuk apróra a hagymát. Pirítsuk meg egy serpenyőben az olajon. Amikor már aranybarna, adjuk hozzá a májat.
Vágjuk csíkokra a zsályaleveleket és ízesítsük a májat ezzel, egy csipet borssal és a Knorr szárnyas fűszerrel. Ne süssük keményre, csak amíg még szép puha és rózsaszínes belül, azaz 8-10 percig, ne túl nagy lángon.
Készítsük el közben a pirítóst. A bagettet vágjuk fel kb. 2 cm vastag, hosszúkás karikákra. Csöpögtessük le olÍvaolajjal és tegyük 5-10 percre 180 fokos sütőbe. Vigyázzunk, ne égessük meg!
A kész májat picit pihentessük, majd szórjuk meg aprított petrezselyemzölddel. Helyezzük el a pirítóson a májdarabokat.