Csirkemáj fehérboros gombamártásban
Csirkemáj fehérboros gombamártásban
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • vöröshagyma - 1 darab
  • Knorr Magyaros Fűszervarázs - 1 evőkanál
  • petrezselyemzöld - 1 csokor
  • olaj - 4 evőkanál
  • gomba - 15 dekagramm
  • fehérbor - 1 dl
  • csirkemáj - 50 dekagramm

Elkészítés:

  1. A csirkemájat félbevágjuk, fűszerezzük a KNORR fűszerkeverékkel, borsozzuk, és lisztbe mártjuk. Megszurkáljuk majd olajon elősütjük. Kiszedve, jénai tálba tesszük.
  2. A visszamaradt olajon megpirítjuk a szeletelt hagymát, gombát. Felöntjük a borral és 2,5 dl vízzel elkevert KNORR gombakrémleves porral, és pár percig forraljuk. A gombás ragut a májra öntjük, az edényt lefedve a sütőben 10-15 percig sütjük. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.