vöröshagyma | 1 darab |
---|---|
Knorr Magyaros Fűszervarázs | 1 evőkanál |
petrezselyemzöld | 1 csokor |
olaj | 4 evőkanál |
gomba | 15 dekagramm |
fehérbor | 1 dl |
csirkemáj | 50 dekagramm |
Csirkemáj fehérboros gombamártásban a Főételek kategóriában
A csirkemájat félbevágjuk, fűszerezzük a KNORR fűszerkeverékkel, borsozzuk, és lisztbe mártjuk. Megszurkáljuk majd olajon elősütjük. Kiszedve, jénai tálba tesszük.
A visszamaradt olajon megpirítjuk a szeletelt hagymát, gombát. Felöntjük a borral és 2,5 dl vízzel elkevert KNORR gombakrémleves porral, és pár percig forraljuk. A gombás ragut a májra öntjük, az edényt lefedve a sütőben 10-15 percig sütjük. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.