Feltöltve:

Csirkemáj fehérboros gombamártásban

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

vöröshagyma1 darab
Knorr Magyaros Fűszervarázs1 evőkanál
petrezselyemzöld1 csokor
olaj4 evőkanál
gomba15 dekagramm
fehérbor1 dl
csirkemáj50 dekagramm

Csirkemáj fehérboros gombamártásban a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A csirkemájat félbevágjuk, fűszerezzük a KNORR fűszerkeverékkel, borsozzuk, és lisztbe mártjuk. Megszurkáljuk majd olajon elősütjük. Kiszedve, jénai tálba tesszük.

2. lépés

A visszamaradt olajon megpirítjuk a szeletelt hagymát, gombát. Felöntjük a borral és 2,5 dl vízzel elkevert KNORR gombakrémleves porral, és pár percig forraljuk. A gombás ragut a májra öntjük, az edényt lefedve a sütőben 10-15 percig sütjük. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem