Csirkehúsos rizottó a Főételek kategóriában
Vöröshagymát felkockázzuk és olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet, amit befűszerezünk borssal és Knorr szárnyas fűszervarázzsal. Adunk hozzá mustárt és egy kis zúzott fokhagymát. Knorr csirkehús leveskockából készített levest adunk hozzá és főzzük.
Közben elkészítjük a rizst. A forrásban levő vízbe beleteszünk egy Knorr csirkehús leveskockát, és abban főzzük ki a rizst.
Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát, gombát, a végén a kukoricát és a borsót. Egy kicsit levesesre hagyjuk. Amikor összeforrt, akkor hozzákeverjük a kész rizst.
Amikor kész, adunk hozzá egy kevés reszelt sajtot. Egy öblös csészébe merjük, eligazítjuk, tányérra borítjuk óvatosan, és reszelt sajttal megszórva tálaljuk .