Csirkecombok mézes mustáros szószban
Csirkecombok mézes mustáros szószban
  • timer45 perc
  • moodKözepes
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Tyúkhúsleveskocka - 1 darab
  • zöldhagyma - 1 csokor
  • zöldborsó - 30 dekagramm
  • napraforgóolaj - 2 evőkanál
  • Globus Mustár tubus - 2 evőkanál
  • friss kakukkfű - 1 evőkanál
  • Knorr Mézes-mustáros szósz - 1 darab
  • csirke felsőcomb filé - 8 darab

Elkészítés:

  1. A kicsontozott combokat kettévágjuk, beleforgatjuk a mustárba, majd felhevített olajon aranysárgára sütjük mindkét oldalukon. Kiszedjük, lecsöpögtetjük és félretesszük.
  2. A visszamaradt zsiradékon megfuttatjuk a felaprított zöldhagymát, hozzáadjuk az átmosott és lecsöpögtetett zöldborsót, majd 1 evőkanál liszttel szórjuk meg.
  3. Felöntjük 2 dl hideg vízzel, hozzáadjuk a Knorr Tyúkhúsleves kockát, kakukkfűvel ízesítjük és jól kiforraljuk.
  4. Visszatesszük bele a csirkecombokat, rálocsoljuk a KNORR mézes-mustáros szószt, és lassú tűzön összeforraljuk.
  5. Tálaláskor a mézes mustáros combok mellé petrezselymes vajas galuskát adunk körítésnek.