Knorr Tyúkhúsleveskocka | 1 darab |
---|---|
zöldhagyma | 1 csokor |
zöldborsó | 30 dekagramm |
napraforgóolaj | 2 evőkanál |
Globus Mustár tubus | 2 evőkanál |
friss kakukkfű | 1 evőkanál |
Knorr Mézes-mustáros szósz | 1 darab |
csirke felsőcomb filé | 8 darab |
Csirkecombok mézes mustáros szószban a Főételek kategóriában
A kicsontozott combokat kettévágjuk, beleforgatjuk a mustárba, majd felhevített olajon aranysárgára sütjük mindkét oldalukon. Kiszedjük, lecsöpögtetjük és félretesszük.
A visszamaradt zsiradékon megfuttatjuk a felaprított zöldhagymát, hozzáadjuk az átmosott és
lecsöpögtetett zöldborsót, majd 1 evőkanál liszttel szórjuk meg.
Felöntjük 2 dl hideg vízzel, hozzáadjuk a Knorr Tyúkhúsleves kockát, kakukkfűvel ízesítjük és jól kiforraljuk.
Visszatesszük bele a csirkecombokat, rálocsoljuk a KNORR mézes-mustáros szószt, és lassú
tűzön összeforraljuk.
Tálaláskor a mézes mustáros combok mellé petrezselymes vajas galuskát adunk körítésnek.