Csirkecombok, baconnel, póréhagymával és gombával a Főételek kategóriában
Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. Tisztítsuk meg a póréhagymát és a gombát. A pórét vágjuk 1 cm-es darabokra,kockázzuk föl a bacont és felezzük meg a gombákat.
Egy nagy serpenyőben, közepes lángon, 2 evőkanál margarinon pirítsuk körbe a csirkecombokat. (Inkább több részletben csináljuk, a combok ne érjenek egymáshoz, különben nem pirulni, hanem párolódni fognak. ) Ha kész vannak, tegyük át őket egy tálra.
Adjuk hozzá a bacont, a póréhagymát és a gombát és kevergetve pirítsuk-pároljuk, míg enyhén barna nem lesz. Szórjuk meg liszttel és pirítsuk további 1 percig.
Szórjuk meg a csirkés Delikáttal, öntsük föl fél liter vízzel és adjuk hozzá a kakukkfüvet. Hozzuk forrásba, majd tegyük vissza rá a csirkecombokat. Öntsük bele a tejszínt és hozzuk újra forrásba. Pároljuk 5 percig, míg a szósz kicsit besűrűsödik.
Tegyük át az ételt a serpenyőből egy hőálló tálba.
Fedjük le és süssük kb. 1 órát. Tálaljuk burgonyapürével.