Csirkecomb gyöngyhagymamártással
Csirkecomb gyöngyhagymamártással
  • timer55 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 1 dl
  • Knorr Szárnyas Fűszervarázs - csomag
  • petrezselyemzöld - 1 csokor
  • olaj - 4 evőkanál
  • tejszín - 2 dl
  • csirkecomb - 6 darab
  • gyöngyhagyma - 30 dekagramm
  • KNORR Pirított hagymás csirke Rafinéria Alap - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A fűszerkeverékkel befűszerezett csirkecombokat felhevített olajban mérsékelt tűzön mindkét oldalukat megsütjük, (5-5 perc fedő alatt). Hozzáadjuk a vékony szeletkékre vágott friss gyömbért átforgatjuk és 1 dl vizet hozzáöntve még 25 percig pároljuk fedő alatt.
  2. Majd hozzáadjuk a gyöngyhagymát. Felöntjük a tejszínnel és a vízzel simára kevert Knorr Pirított hagymás csirke alappal, majd fedő alatt 5 perc alatt készre pároljuk. Tálaláskor a combokat tányérra helyezzük, ráhalmozzuk a gyömbéres gyöngyhagymamártást. Finomra vágott petrezselyemmel hintjük meg.