víz | 1 dl |
---|---|
Knorr Szárnyas Fűszervarázs | csomag |
petrezselyemzöld | 1 csokor |
olaj | 4 evőkanál |
tejszín | 2 dl |
csirkecomb | 6 darab |
gyöngyhagyma | 30 dekagramm |
KNORR Pirított hagymás csirke Rafinéria Alap | 1 csomag |
Csirkecomb gyöngyhagymamártással a Főételek kategóriában
A fűszerkeverékkel befűszerezett csirkecombokat felhevített olajban mérsékelt tűzön mindkét oldalukat megsütjük, (5-5 perc fedő alatt). Hozzáadjuk a vékony szeletkékre vágott friss gyömbért átforgatjuk és 1 dl vizet hozzáöntve még 25 percig pároljuk fedő alatt.
Majd hozzáadjuk a gyöngyhagymát. Felöntjük a tejszínnel és a vízzel simára kevert Knorr Pirított hagymás csirke alappal, majd fedő alatt 5 perc alatt készre pároljuk. Tálaláskor a combokat tányérra helyezzük, ráhalmozzuk a gyömbéres gyöngyhagymamártást. Finomra vágott petrezselyemmel hintjük meg.