Rama Classic | 6 evőkanál |
---|---|
tej | 3 dl |
tejszín | 2 dl |
gyömbér | 1 csipetnyi |
csirkecomb | 6 darab |
petrezselyem | 1 csokor |
Knorr Burgonyapüré | 1 csomag |
gyöngyhagyma | 30 dekagramm |
KNORR Pirított hagymás csirke Rafinéria Alap | 1 csomag |
Csirkecomb gyöngyhagyma mártással a Főételek kategóriában
A megsózott csirkecombok mindkét oldalát megsütjük mérsékelt tűzön (5-5 perc fedő alatt). Megszórjuk a gyömbérrel, átforgatjuk, és 1 dl vizet hozzáöntve még 5 percig pároljuk fedő alatt.
Hozzáadjuk a gyöngyhagymát, felöntjük a tejszínnel és a vízzel simára kevert Alappal, majd fedő alatt 25 perc alatt készre pároljuk.
Tálaláskor a combokat tányérra helyezzük és ráhalmozzuk a gyömbéres gyöngyhagyma mártást. Finomra vágott petrezselyemmel meghintjük és burgonyapürével körítjük.