Csirkecomb csiperke és laska gombával
Csirkecomb csiperke és laska gombával
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • tejföl - 2 dl
  • liszt - 1 evőkanál
  • csiperke gomba - 25 dekagramm
  • laskagomba - 20 dekagramm
  • aprított petrezselyemzöld - 1 csomag
  • alsó csirkecomb - 6 darab
  • aprított vöröshagyma - 3 darab

Elkészítés:

  1. A vöröshagymát felkockázzuk, margarinon lepirítjuk. Pirospaprikát és chiliport szórunk bele és beletesszük a megtisztított combokat. Felöntjük vízzel,hogy a combokat ellepje.
  2. Közben a gombákat megtisztítjuk és daraboljuk tetszőleges formára. Ha combok félig megpuhultak, hozzáadjuk a gombákat.
  3. A lisztből és tejfölből habarást készítünk. A petrezselymet felaprítjuk,a pörköltbe tesszük és behabarjuk.