Csirkeburger
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell filé - 4 darab
  • paradicsom - 2 darab
  • Globus Mustár - 2 evőkanál
  • SPAR Napraforgó étolaj - 2 evőkanál
  • Delikát Ételízesítő Csirkés ételekhez - 4 teáskanál
  • hamburger zsemle - 4 darab
  • salátalevél - 4 darab
  • Globus Uborkás Majonéz - 4 evőkanál
  • SPAR hasábburgonya - 1 kilogramm

Elkészítés:

  1. A csirkemell filéket középen bevágva a szokásos módon nyissuk szét. Szórjuk meg a filék mindkét oldalát csirkés Delikáttal, majd hagyjuk egy pár percig állni.
  2. Majd süssük meg a csirkemell filéket kevés olajon egy serpenyőben. Ha készen vannak, pár percig pihentessük őket.
  3. Közben Mossuk meg a salátát és a paradicsomot. A paradicsomokat vágjuk vékony szeletekre. A burger zsemléket vágjuk félbe és kicsit pirítsuk meg őket egy száraz serpenyőben.
  4. A zsemlék alját kenjük meg egy kis mustárral. Erre tegyük a salátaleveleket és a paradicsomot. Majd helyezzük rájuk a csirkemell filéket. Erre tegyünk egy-egy evőkanál Globus Ínyenc mártást, majd tegyük rájuk a zsemlék tetejét. Tálaljuk sült burgonyával.