Csirke lengyelesen, mazsolával a Főételek kategóriában
Főzzünk keményre két tojást, tisztítsuk meg és vágjuk négyfelé.
A zsemlét vágjuk kockára. Áztassuk meleg tejbe, utána csavarjuk ki és keverjük össze a felvágott tojásokkal, az aprított kaporral és a mazsolával, ízesítsük a fűszerekkel.
A töltelékhez adjunk két nyers tojást, és az egészet alaposan keverjük össze.
Töltsük meg a csirkét a töltelékkel és szórjuk meg bőven Knorr fűszerkeverékkel.
Rakjuk be a csirkét egy sütőzacskóba. Zárjuk le a csipesszel és az egészet süssük 200 fokra felmelegített sütőben kb. 60 percet.
A sütés vége előtt nyissuk ki a tasakot, hogy a csirke megpiruljon. Tálaljuk a csirkét egy kis töltelékkel, a pecsenyeszósszal leöntve.