Csirke curry csicseriborsóval és spenóttal a Főételek kategóriában
Vágjuk apróra a hagymát. A fokhagymát és a gyömbért szeleteljük fel vékonyra.
Egy lábasban, vagy mélyebb serpenyőben forrósítsuk föl a margarint és pirítsuk meg rajta a hagymát, a fokhagymát és a gyömbért. Mikor félig megpuhultak, adjuk hozzá a curry port és pirítsuk tovább kis lángon 2-3 percig.
Ezalatt kockázzuk fel a csirkehúst 3-4 cm-es darabokra. Adjuk a currys hagymához és pirítsuk fehéredésig.
Majd adjuk hozzá a leszűrt és átöblített csicseriborsót és a még fagyott spenótot. Öntsünk alá egy pici vizet. Lefedve, lassú-közepes lángon pároljuk készre 15-20 perc alatt.
Ha kész, tálaljuk Riceland basmati rizzsel és egy-egy kanál natúr joghurttal.