darált csirkemell | 700 gramm | |
---|---|---|
Knorr 100% Természetes Páckeverék 35g Fokhagymás | 1 csomag | |
Hellmann's Chilis szósz | ||
szezámmagos burger zsemle | 4 darab | |
friss koriander zöld | 1 csokor | |
frissen reszelt gyömbér | 20 gramm | |
szezámolaj | ||
chili paprika | 1 darab |
sárgarépa | 1 darab | |
---|---|---|
tört földimogyoró | ||
szójaszósz | 1 evőkanál | |
káposzta | 200 gramm | |
szezámolaj | 1 evőkanál | |
friss koriander zöld | 2 evőkanál | |
friss reszelt gyömbér | 1 evőkanál |
A hamburgermasszát a sütés napján készítsük el. A salátát feldobhatjuk egy kis chilivel is.
Keverjük össze a darált csirkét a Knorr fűszerrel, finomra vágott korianderrel, chilivel, gyömbérrel, 1 ek szezámolajjal. Készítsünk belőlük. kb. 120 gm-os burgereket. Legyenek kb. 10 cm átmérőjűek és 2 cm vastagok.
Mialatt sül a burger, készítsük el a salátát. Vágjuk finom szeletekre a káposztát. Reszeljük le a répát.