Csípős krumplis tészta kolbásszal
Csípős krumplis tészta kolbásszal
  • timer35 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 5 dl
  • burgonya - 50 dekagramm
  • Knorr Pörkölt alap - 1 csomag
  • Delikát ételízesítő - 1 teáskanál
  • csemege uborka - 20 dekagramm
  • napraforgó olaj - 2 evőkanál
  • Debreceni kolbász - 25 dekagramm
  • fodros kocka tészta - 40 dekagramm

Elkészítés:

  1. Forró olajon lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát. Ráöntjük a fél liter vízzel elkevert KNORR Pörkölt alap alapot. Felforraljuk és beletesszük a kockára vágott burgonyát.
  2. Ha a burgonya megpuhult összeforgatjuk a közben a KNORR Delikát 8 ételízesítővel ízesített vízben kifőzött tésztával. és a csípős debreceni kolbászdarabkákkal.
  3. Tálaláskor apró szemű csemege uborkát adunk hozzá.
  4. Közben kisebb darabokra vágjuk a csípős debrecenit és olajon megpirítjuk. A tálalásig félretesszük.