A darált húst jól gyúrjuk össze a Knorr-tasak tartalmával, a tojással és az újhagyma apróra vágott fehér részével. Hagyjuk állni kb. 10 percet.
Nedves kézzel gyúrjunk a masszából 4 db húspogácsát. Egy serpenyőt forrósítsunk föl és öntsünk bele 2 evőkanál olajat.
A húspogácsákat süssük meg, lehetőleg csak egyszer megfordítva. Ne nyomkodjuk, hagyjuk finom szaftosra. Ha kész, tegyük félre pár percig pihenni.
A zsemléket vágjuk félbe. Tegyünk alulra egy-egy saláta levelet, erre tegyük a húst. Tegyünk rá 2-3 szelet uborkát és egy-egy szelet ananászt. Az újhagyma zöld részét szeleteljük fel és ezt tegyük a tetejükre. Tálaljuk őket sült burgonyával, vagy chips-szel és <a href="http://www.jolkifoztem.hu/recept/party-husgombocok-edes-savanyu-martogatossal">édes chili szósszal</a> .