Globus Csípős Ketchup | 2 evőkanál |
---|---|
bacon | 8 szelet |
fej saláta (vegyesen) | 2 darab |
extraszűz olívaolaj | 2 evőkanál |
Bertolli Napérlelte paradicsom&oregano szósz | 1 darab |
Csípős kertisaláta szalonna chipsszel a Saláták kategóriában
A salátákat megmossuk és apró darabokra tépkedjük. Az öntethez a BERTOLLI szószt összekeverjük a GLOBUS Csípős ketchuppal és az olívaolajjal. A salátával együtt hűtőbe tesszük.
A baconszeleteket nagyobb darabokra vágjuk és serpenyőben ropogósra sütjük.
Tálalásnál a salátát felpúpozzuk a tányér közepén, rá és köré öntjük a mártást. Végül megszórjuk a forró, kisütött szalonnadarabokkal. Pirítóssal vagy friss péksüteménnyel tálaljuk.