Csípős jérceragu
Csípős jérceragu
  • timer40 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 4 dl
  • csirkemell - kilogramm
  • sárgarépa - 1 darab
  • Globus Csípős Ketchup - 1 evőkanál
  • napraforgó olaj - 3 evőkanál
  • cukkini - 1 darab
  • lilahagyma - 1 darab
  • Knorr Mexikói chilis bab alap - 1 csomag
  • konzerv gomba - 10 dekagramm
  • tv paprika - 1 darab
  • karalábé - 1 darab

Elkészítés:

  1. A csirkemelleket és a zöldségeket egyforma, nem túl nagy kockákra vágjuk.
  2. Felforrósított olajon lepirítjuk a húst, sózzuk, majd jöhetnek a zöldségek is.
  3. Közben 4 dl vízzel elkeverjük a KNORR Mexikói chilis bab alapot és ráöntjük a ragura.
  4. Összeforraljuk, és a legvégén erősítjük a csípős hatást a GLOBUS csípős ketchup hozzáadásával.
  5. Párolt rizst adhatunk hozzá köretnek.