Csípős csirkeszárnyak
Csípős csirkeszárnyak
  • timer0 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkeszárny - 70 dekagramm
  • KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Csípős csirke - 1 csomag
  • Globus Ketchup - 4 evőkanál
  • fokhagyma gerezd - 3 darab

Elkészítés:

  1. 70 dkg csirkszárnyat tisztítsunk meg, az ízületnél vágjuk ketté, majd tegyük 1 liter, 2 tk Delikáttal ízesített, forrásban lévő vízbe. Főzzük 7-8 percen keresztül.
  2. A Knorr Pikáns csirke fűszerkeveréket keverjük el 4 ek Globus ketchuppal.
  3. Adjunk hozzá 3 gerezd zúzott fokhagymát.
  4. A csirkeszárnyakat szűrjük le, és még forrón adjuk a fűszeres ketchuphoz. Fedjük le és időnként átforgatva pácoljuk 30-40 percen keresztül.
  5. A sütőt melegítsük elő 200 fokra, a szárnyakat tegyük sütőpapírral bélelt tepsire, süssük készre 25 perc alatt.