Csípős csirkeragu a Főételek kategóriában
A rizst forró vízben feltesszük főni.
A csirkemellet csíkokra vágjuk.
A keményítőt elkeverjük 1 dl vízzel, grill fűszerkeverékkel, pirospaprikával, majd ebbe tesszük a csirkemellet és 5 percig állni hagyjuk.
A 4,5 dl vízzel elkevert KNORR Mexikói chilis bab alapot felforraljuk, majd hozzáadjuk a csirkét úgy hogy a keményítős vízből kiszedjük (de nem kell lecsurgatni).
Pár perc után hozzáadjuk a mexikói zöldségkeveréket is. Fedő alatt 15 percig főzzük, néha kevergetve.
A rizsből kupacokat formálunk a tányérokon, a chilis csirkés ragut pedig köréjük kanalazzuk.
Fortély: érdekesebb ízeket kedvelők adhatnak hozzá 1-1 tk.mézet és balzsamecetet