Rama Vajas Íz | 50 gramm |
tojás | 3 darab |
liszt | 100 gramm |
tej | 300 milliliter |
cukor | 60 gramm |
só | csipetnyi |
Dr. Oetker Finesse Bourbon Vanília aroma vagy Dr. Oetker Aroma vanília | 1 kávéskanál |
cseresznye | 300 gramm |
Rama Vajas Íz a forma kikenéséhez | kevés |
barnacukor a formába | kevés |
Sütési idő | 45 perc |
Sütési hőmérséklet | 180 ° |
Edény, sütő formája | 28 cm-es piteforma |
A sütőt melegítsük elő 180ºC-ra. A Rama Vajas Ízt olvasszuk meg, hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni.
Egy turmixgépben jól keverjük össze az öszes hozzávalót.
A piteformát (28cm-es) kikenünk margarinnal, szórjuk meg kevés cukorral. Szórjuk bele a megmosott és kimagozott cseresznyét stb.)
Öntsük a masszát a cseresznyére, és süssük kb. 45-50 percen keresztül, amíg kicsit megemelkedik, és a színe szép pirult lesz.
Hagyjuk hűlni, szórjuk meg porcukorral és tálaljuk.
Langyosan a legfinomabb!
Hozzászólások