Cseresznyefelfújt a Desszertek kategóriában
A cseresznyét megmossuk, magozzuk. A babapiskótát finom morzsává törjük, vagy daráljuk. Egy 20x30 cm 2,2 -2,5 l űrtartalmú, ovális tálat kikenünk Ramával és megszórjuk liszttel. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéket csipet sóval felverjük, és 80 g cukorral kemény habbá verjük. a Ramát habosra keverjük a maradék 40 g cukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal, és az egyenként hozzáadott sárgájával. Lyukas fakanállal beleforgatjuk a hab egyharmadát, aztán a piskótamorzsával felváltva a maradék habot úgy, hogy mindig a tetejére szórjuk. A masszát a formába szedjük, simítjuk, megszórjuk cseresznyével, és középső bordamagasságra állított rácson 1 órán keresztül sütjük. Kissé hűlni hagyjuk, tetejét megszórjuk kevés porcukorral, és frissen, langyosan kínáljuk.