Császármorzsa a Főételek kategóriában
Vegyünk elő egy tálat, és öntsük bele a tejet, majd szitáljuk rá a lisztet, és keverjük csomómentesre.
A tojásokat óvatosan válasszuk ketté, és a sárgáját, valamint a cukor felét és a vaniliás cukrot tegyük a masszánkhoz.
Keverjük jól el egy csipet sóval, és a reszelt citromhéjjal.
Olvasszuk fel a margarin felét, és óvatosan keverjük ezt is hozzá.
A tojások fehérjét egy másik tálban habverövel és a maradék cukorral verjük fel keményre, és a mazsolával együtt óvatosan keverjük a masszához.
A maradék Rama margarint egy tepsiben (jénai tál is tökéletes) hevítsük fel a sütőben.
Miután felforrósodott, vegyük ki a tepsit, és öntsük bele a tésztát. Közepes hőmérsékleten süssük világos barnára (kb 30 perc)
Amikor megsült, vágjuk apró darabokra, szórjuk meg porcukorral, és csepegtessünk rá lekvárt.