Créme de Cassis de Dijon –ből készített francia koktélok
  • timer10 perc
  • moodKönnyű
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • narancs - 1 szelet
  • fehérbor - 6 cl
  • koktélcseresznye - 2 mag
  • fekete ribizli - 3 mag
  • Créme de Cassis de Dijon - 3 cl
  • Cabernet-Sauvignon - 6 cl
  • habzóbor - 6 cl

Elkészítés:

  1. A Créme de Cassis de Dijon likőrt koktélos pohárba töltjük és felöntjük a Kir koktélhoz fehérborral, majd díszíthetjük koktélcseresznyével. A Kir communard koktélhoz a vörösborral és díszíthetjük fekete ribizlivel, a Kir royal koktélhoz a habzó borral és díszíthetjük naranccsal.
  2. Mindegyiket díszítjük.