Feltöltve:

Citromos tonhalszeletek, majonézes burgonyasalátával

timer 40
mood Könnyű
person 3 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tonhal filé60 dekagramm
nagy, héjában főtt burgonya80 dekagramm
Globus Majonéz2 dl
olíva olaj dl
citrom3 darab

Elkészítés

1. lépés

A tonhalfilét 8 egyforma szeletkére vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és 30 percet lefóliázva pihentetjük.

2. lépés

A salátához a héjában főt burgonyát meghámozzuk, 2x2 centis kockákra vágjuk, salátás tálba szórjuk, hozzáadjuk a majonézt, az aprított vöröshagymát és lazán összeforgatjuk, hogy ne törjön össze.

3. lépés

Még hűtőben lefóliázva hűl, a halszeleteket a forró olajon pirosra sütjük, mielőtt levesszük a tűzről, megszórjuk kevés reszelt citromhéjjal és meglocsoljuk citromlével.

4. lépés

Tálaláskor a hideg burgonyasalátával körítjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem