Citromos makaróni
Citromos makaróni
  • timer20 perc
  • moodKözepes
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell filé - 15 dekagramm
  • Knorr Carbonara spagetti alap - 1 csomag
  • olaj - 2 evőkanál
  • tej - 2 dl
  • citrom leve - 1 darab
  • méz - 1 teáskanál
  • füstölt sajt - 5 dekagramm
  • citrom reszelt héja - 1 darab
  • makaróni tészta - 25 dekagramm

Elkészítés:

  1. A makarónit lobogó sós vízben kifőzzük.
  2. Serpenyőben az olajon megpirítjuk a csíkokra vágott csirkemellet, enyhén sózzuk borsozzuk.
  3. A KNORR Carbonara alapot összekeverjük a tejjel, és a csirkéhez öntjük, közepes lángon kevergetve felforraljuk. Utána még 3 percig főzzük, majd elkeverjük a citromlével, citromhéjjal és a mézzel.
  4. A leszűrt makarónival összemelegítjük, a felaprított snidlinggel és a reszelt sajttal megszórva tálaljuk.