Citromos csirke a Főételek kategóriában
A combokat megtisztítjuk, megmossuk, enyhén besózzuk. A hagymát finomra vágjuk. Az olajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a combokat, megszórjuk a Delikáttal, rátesszük a citromkarikákat és felöntjük annyi vízzel, hogy majd nem ellepje. Lassú tűzön, fedő alatt a húsokat időnként megforgatva, kb. 1 óra alatt puhára főzzük.
Amíg fő a hús, kifőzzük a tésztát a tasakon szereplő leírás szerint. Ha a combok megpuhultak egy tányérra szedjük őket. A tejfölt csomómentesen elkeverjük a lisztel és a 0,5 dl vízzel. Majd az edényben visszamaradt szaftot besűrítjük a lisztes tejföllel. Ízlés szerint csepegtethetünk bele egy kis citromlevet és ha szükséges sózhatjuk. A combokat visszahelyezzük a szószba és melegen tálaljuk.