1. lépés
A tészta hozzávalóit annyi tejföllel amennyit felvesz, összegyúrjuk. Négy cipóra osztjuk, majd a tepsi mérete szerint kinyújtjuk. Az első lapt Ramával kikent tepsibe téve, bőven megkenjük a lekvárral, rászórjuk az ízlés szerinti cukorral és a vaníliás cukorral összekevert diót. Rátesszük a másik lapot, és világos pirosra sütjük. A másik két lapot külön-külön megsütjük. A krémhez a lisztet és a cukrot elkeverjük, és felfőzzük a tejjel. A Ramát habosra keverjük a porcukorral, hozzáadjuk a citrom levét és reszelt héját. A kihűlt lisztes krémmel összedolgozzuk, és 3 részre osztjuk. Az alsó lapot megkenjük krémmel, rátesszük a diós lapot, ismét krém következik, majd beborítjuk a harmadik lappal, és bevonjuk a maradék krémmel. Vizes villával kicifrázzuk, majd ráreszeljük a citrom héját. Reszelt csokoládét is hinthetünk a tetejére.
Hozzászólások