tonhal konzerv | 200 gramm |
---|---|
darabolt paradicsom konzerv | 400 gramm |
Knorr Lasagne alap | 1 csomag |
chili pehely | 1 kávéskanál |
lasagne lap | 9 darab |
tejszín | 200 milliliter |
mozzarella | 100 gramm |
chili paprika | 1 darab |
fokhagyma gerezd | 2 darab |
petrezselyem zöld | 1 csokor |
olíva olaj | 2 evőkanál |
Chilis, tonhalas lasagne a Főételek kategóriában
Melegítsük elő a sütőt 180 °C -ra. Szűrjük le a tonhalat és reszeljük le a sajtot. Szeleteljük fel a chilit, aprítsuk fel a fokhagymát és a petrezselyem zöldet. Pirítsuk meg őket egy serpenyőben az olíva olajon.
Adjuk hozzá a Knorr-tasak tartalmát. Öntsük rá a paradicsom konzervet. Öblítsük ki egy dl vízzel a dobozt és azt is öntsük hozzá. Hozzuk forrásba és főzzük 2-3 percig. Végül adjuk hozzá a tonhalat.
Egy tűzálló tál alját kenjük ki a szósszal. tegyünk rá egy réteg lasagne lapot. Erre ismét tegyünk szószt, majd újra lapot. Rétegeljük így meg a lasagnét. Legfelülre tegyünk tésztát. Ezt öntsük li a sajttal kikevert tejszínnel. Tegyük a sütőbe 30 percre és süssük készre a lasagnénkat.