Chilis rakott zöldbab
Chilis rakott zöldbab
  • timer50 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Classic - 3 dekagramm
  • napraforgó olaj - 1 dl
  • trappista sajt - 10 dekagramm
  • Knorr Mexikói chilis bab alap - 1 csomag
  • darált hús - 30 dekagramm
  • fagyasztott zöldbab - 60 dekagramm
  • pritamin paprika - 1 darab

Elkészítés:

  1. A RAMA Margarinnal kikent tűzálló edénybe beletesszük a felengedett mirelit zöldbab felét.
  2. A darált sertéshúst olajon megpirítjuk, kevés vizet hozzáadva pároljuk, majd 4 dl hideg vízzel elkevert KNORR Mexicoi chilis bab alapot hozzáadva 10-12 perc alatt készre főzzük.
  3. Ezután a babra öntjük a chilis húst, majd a megmaradt zöldbabbal lefedjük a húsos ragut.
  4. A tetejére reszelt sajtot teszünk, megszórjuk vékonyra vágott pritaminpaprikával és 170 C fokos sütőben készre sütjük.