Chilis krumpli a Főételek kategóriában
Kevés olajon pirítsuk üvegesre az apróra vágott hagymát és a felaprított fokhagyma gerezdeket.
Húzzuk le a tűzről és adjuk hozzá a fűszerpaprikát. Keverjük jól el és adjuk hozzá a meghámozott, és cikkekre vágott krumplit, és lassú-közepes lángon futtassuk meg a pörkölt alapon.
Adjuk hozzá a Knorr Mexicói Chilis bab alapot, öntsük fel fél liter vízzel és keverjük jól el. Kevergetve forraljuk fel és lefedve lassú, közepes lángon időnként megkeverve főzzük 15-20 percig. Ha szükséges, pótoljuk közben a vizet.
A babkonzervet szűrjük le és jól öblítsük át, majd a főzés végén a felszeletelt kolbász társaságában adjuk a krumplihoz. Forraljuk össze 2-3 perc alatt. Tálalás előtt kóstoljuk meg, és a kolbász sósságától függően, Delikáttal, őrölt borssal ízesítsük szánk íze szerint. Még különlegesebb lesz, ha megszórjuk apróra vágott koriander levéllel vagy esetleg petrezselyem zölddel.