Chili con carne nyári zöldségekkel
Chili con carne nyári zöldségekkel
  • timer20 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • kisebb cukkini - 2 darab
  • zellerszár - 1 darab
  • Knorr 100% Természetes Chilis bab alap - 1 tasak
  • darabolt paradicsom konzerv - 1 doboz
  • konzerv vörösbab - 1 doboz
  • görög joghurt - 150 gramm
  • tortilla chips - 150 gramm
  • csemege kukorica konzerv - 0.5 doboz
  • friss koriander zöld - darab

Elkészítés:

  1. Kockázzuk fel a megmosott cukkínit. Szeleteljük fel a zellerszárat. Pirítsuk meg 1 ek olíva olajon a cukkínit 5 perc alatt. Tegyük félre. A kukoricát szűrjük le.
  2. Keverjük a Knorr-tasak tartalmát össze a paradicsom konzervvel. Adjuk hozzá a zellert, a leszűrt és leöblített babot és a kukoricát. Hozzuk forrásba, majd vegyük lejjebb a lángot és pároljuk 10 percig. Ekkor adjuk hozzá a cukkínit, hozzuk újra forrásba, majd vegyük le a lángról.
  3. Tálaljuk a chilit a görög joghurttal és a tortilla chipsszel. Szórjuk meg frissen vágott koriander zölddel.