Cézár saláta bruschettával
Cézár saláta bruschettával
  • timer35 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell filé - 30 dekagramm
  • paradicsom - 20 dekagramm
  • Knorr Szárnyas Fűszervarázs - 2 dekagramm
  • Rama Classic - 5 dekagramm
  • bagett - 1 darab
  • Knorr Fokhagymás Ízbomba - 1 darab
  • citrom - 1 darab
  • Globus Majonéz - 10 dekagramm
  • római saláta - 1 darab
  • apróra reszelt parmezán - 5 dekagramm
  • szardellapaszta - 1 teáskanál

Elkészítés:

  1. A Knor Fűszervarázs Szárnyas fűszerkeverékkel befűszerezzük a csirkemelleket. RAMA Margarinban megsütjük. Lecsepegtetjük, vékony csíkokra vágjuk fel, majd a felhasználásig félretesszük.
  2. A GLOBUS Majonézhez hozzákeverjük a szardellapasztát, a Fokhagymás Ízbombát, a citrom levét és a parmezán felét.
  3. A megmosott, lecsepegtetett római salátát 3-4 cm-es darabokra vágjuk, összekeverjük a majonézöntettel és a csíkokra vágott csirkemellel.
  4. Kínáljunk mellé olívaolajban megpirított bagettszeleteket. Tetejükre apró kockára vágott paradicsomot tegyünk.