csirkemell filé | 30 dekagramm |
---|---|
paradicsom | 20 dekagramm |
Knorr Szárnyas Fűszervarázs | 2 dekagramm |
Rama Classic | 5 dekagramm |
bagett | 1 darab |
Knorr Fokhagymás Ízbomba | 1 darab |
citrom | 1 darab |
Globus Majonéz | 10 dekagramm |
római saláta | 1 darab |
apróra reszelt parmezán | 5 dekagramm |
szardellapaszta | 1 teáskanál |
Cézár saláta bruschettával a Saláták kategóriában
A Knor Fűszervarázs Szárnyas fűszerkeverékkel befűszerezzük a csirkemelleket. RAMA Margarinban megsütjük. Lecsepegtetjük, vékony csíkokra vágjuk fel, majd a felhasználásig félretesszük.
A GLOBUS Majonézhez hozzákeverjük a szardellapasztát, a Fokhagymás Ízbombát, a citrom levét és a parmezán felét.
A megmosott, lecsepegtetett római salátát 3-4 cm-es darabokra vágjuk, összekeverjük a majonézöntettel és a csíkokra vágott csirkemellel.
Kínáljunk mellé olívaolajban megpirított bagettszeleteket. Tetejükre apró kockára vágott paradicsomot tegyünk.