Feltöltve:

Cassoulet (francia babos egytálétel)

timer 30
mood Közepes
person 3 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

vöröshagyma1 darab
olaj1 evőkanál
füstölt kolbász10 dekagramm
aprított fokhagyma gerezd2 darab
paradicsomkonzerv40 dekagramm
mustár1 evőkanál
sűrített paradicsom3 evőkanál
fehér bab konzerv80 dekagramm
vékony csík füstölt szalonna5 dekagramm

Cassoulet (francia babos egytálétel) a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A kolbászt felkarikázzuk a szalonnát felkockázzuk, és a kanálnyi olajon megpirítjuk őket, hogy a zsírjuk kisüljön. A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük.

2. lépés

A serpenyőből a már megpirult szalonnát és kolbászt kiszedjük és lecsepegtetjük. A lábosban maradt zsiradékban a hagymát megpároljuk az összezúzott fokhagymával együtt, vigyázva, nehogy a fokhagyma megégjen.

3. lépés

A megpárolódott, megpirult hagymához hozzáadjuk a paradicsomot, a mustárt, a sűrített paradicsomot és egy kevés vizet. Az egészet jól összeforraljuk, majd beletesszük a már előre megmosott és lecsepegtetett konzerv szemes babot.

4. lépés

Hozzáadjuk a félretett kolbászt és szalonnát, sót és borsot, majd összemelegítjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem