Carbonara hamburger a Főételek kategóriában
A húst dolgozzuk el a tojással, Delikáttal és a Knorr Carbonara alappal. Hagyjuk állni 3-4 percig.
Ezalatt szeleteljünk hagymát, uborkát, paradicsomot, és a megmosott salátát jól csepegtessük le.
Osszuk el a masszát 3 részre és formázzunk belőle nedves kézzel nagyobb gombócokat. Lapítsuk ki kb. 1 cm vastag húspogácsává.
A húspogácsákat kevés olajban, lassú-közepes lángon süssük oldalanként 3-3 percig. Amíg sül a hús, a hamburger bucikat felezzük el. A forró húspogácsákat pihentessük 2 percig. A serpenyőben a visszamaradt zsiradékon pirítsuk meg a bucikat. A megpirított felüket kenjük meg Globus Ínyenc mártással vagy majonézzel, mustárral. Tegyünk alulra egy-egy saláta levelet, erre tegyük a húst, zöldségeket. Kínáljuk friss salátával, sült krumplival vagy chips-el.