tojás | 6 darab |
és még 6 ek porcukor | 20 dekagramm |
kakaópor | 2 evőkanál |
v. cukor | 1 csomag |
sütőpor | 1 csomag |
olaj | 1 dl |
liszt | 4 evőkanál |
tej | 6 dl |
tejszín ízű pudingpor | 2 csomag |
Ráma | 25 dekagramm |
reszelt csokoládé vagy kevés capuccino por | 1 kevés |
6 tojássárgát 6 ek porcukorral és 2 ek kakaóporral habosra keverünk. Hozzáadjuk az 1 dl étolajat, 1 cs sütőport, 4 ek lisztet és a tojások fehérjének felvert habját.Ramázott, lisztezett, kapcsos tortaformában tűpróbáig sütjük. 3 részre vágjuk és a következő krémmel megtöltjük. 6 dl tejet 1 v. cukorral és 2 pudinggal megfőzünk, majd az előzőleg a porcukorral habosra kevert Ramához dolgozzuk. A krémet 2 részre osztjuk és az egyikbe 1 ek kakaóport keverünk, majd a tortát úgy töltjük meg, hogy a tetejére és az oldalára is maradjon a krémekből. Reszelt csokival, vagy capuccino porral díszítem.
Hozzászólások