Feltöltve:

Cannelloni vegáknak

timer 45
mood Közepes
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz5 dekagramm
paradicsom15 dekagramm
vöröshagyma1 darab
fokhagymagerezd2 darab
sajt5 dekagramm
tejszín2 dl
Delikát ételízesítő1 teáskanál
póréhagyma5 dekagramm
brokkoli10 dekagramm
lilahagyma1 darab
zöldborsó5 dekagramm
ricotta15 dekagramm
cannelloni10 darab

Cannelloni vegáknak recept.

Elkészítés

1. lépés

Cannelloni vegáknak elkészítés 1. lépés képe

A zöldborsót és a brokkolit ételízesítős vízben kb.10 perc alatt megfőzzük. A vöröshagymát 3 dkg margarinon megpirítjuk.

2. lépés

Cannelloni vegáknak elkészítés 2. lépés képe

Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt fokhagymát, az apróra vágott póréhagymát, az apróra vágott lilahagymát és a paradicsomot. A zöldborsót és a brokkolit leszűrjük, majd a hagymákhoz adjuk. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Ha kihűlt hozzákeverjük a ricottát és a reszelt sajtot.

3. lépés

Cannelloni vegáknak elkészítés 3. lépés képe

Megtöltjük a tésztákat és a maradék margarinnal kikent tepsibe szorosan egymás mellé rakjuk.

4. lépés

Cannelloni vegáknak elkészítés 4. lépés képe

A tejszínben elkeverjük a szétzúzott fokhagymát és ízlés szerint sózzuk. Rákanalazzuk a tésztákra, megszórjuk reszelt sajttal és lefedve 180 C fokos előmelegített sütőben megsütjük.

5. lépés

Levesszük a fedőt és pár perc alatt ropogósra pirítjuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek