Feltöltve:

Cannelloni hússal és kapribogyóval

timer 40
mood Közepes
person 3 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz1 evőkanál
tejföl5 evőkanál
Knorr Carbonara spagetti alap1 csomag
darálthús300 gramm
olaj2 evőkanál
sajt4 evőkanál
kapribogyó2 evőkanál
cannelloni tészta12 darab
Knorr Ételsűrítő1 evőkanál
fekete őrölt bors1 csipetnyi

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Tegyük a cannellonikat lobogó, sós vízbe, majd 3 perc múlva szedjük ki őket.

  2. 2. lépés

    Készítsük el a Carbonara spagetti alapot a csomagoláson megadott recept szerint, de sonka nélkül.

  3. 3. lépés

    Kevés margarinon pirítsuk meg a darált húst, majd adjuk hozzá ízlés szerint a szárított kakukkfüvet, a sót és a borsot.

  4. 4. lépés

    Adjuk hozzá a tejfölt és az ételsűrítőt. Az egészet keverjük össze és pároljuk kb. 10 percig. A végén adjuk hozzá a kapribogyót is, majd tegyük félre hűlni.

  5. 5. lépés

    Töltsük meg a cannellonikat a lehűlt húsos töltelékkel és pakoljuk egymás mellé egy hőálló edénybe.

  6. 6. lépés

    Öntsük le az egészet a korábban elkészített carbonara szósszal és süssük 10 percig 190 fokon.

  7. 7. lépés

    A sütés vége felé szórjuk meg reszelt sajttal. Szükség esetén ízesítsük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek