Feltöltve:

Cannelloni hússal és kapribogyóval

timer 40
mood Közepes
person 3 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz1 evőkanál
tejföl5 evőkanál
Knorr Carbonara spagetti alap1 csomag
darálthús300 gramm
olaj2 evőkanál
sajt4 evőkanál
kapribogyó2 evőkanál
cannelloni tészta12 darab
Knorr Ételsűrítő1 evőkanál
fekete őrölt bors1 csipetnyi

Cannelloni hússal és kapribogyóval a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Tegyük a cannellonikat lobogó, sós vízbe, majd 3 perc múlva szedjük ki őket.

2. lépés

Készítsük el a Carbonara spagetti alapot a csomagoláson megadott recept szerint, de sonka nélkül.

3. lépés

Kevés margarinon pirítsuk meg a darált húst, majd adjuk hozzá ízlés szerint a szárított kakukkfüvet, a sót és a borsot.

4. lépés

Adjuk hozzá a tejfölt és az ételsűrítőt. Az egészet keverjük össze és pároljuk kb. 10 percig. A végén adjuk hozzá a kapribogyót is, majd tegyük félre hűlni.

5. lépés

Töltsük meg a cannellonikat a lehűlt húsos töltelékkel és pakoljuk egymás mellé egy hőálló edénybe.

6. lépés

Öntsük le az egészet a korábban elkészített carbonara szósszal és süssük 10 percig 190 fokon.

7. lépés

A sütés vége felé szórjuk meg reszelt sajttal. Szükség esetén ízesítsük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem