Feltöltve:

Calzone bolognai raguval töltve

timer 35
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

kész pizza tészta2 darab
Knorr 100% Természetes Bolognai spagetti alap1 darab
darált marhahús500 gramm
Hagyma1 darab
fokhagyma gerezd1 darab
darabolt paradicsom konzerv1 darab
petrezselyem zöld2 evőkanál
rukkola1 marék

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Melegítsük elő a sütőt 200 ° C-ra. Vágjuk finomra a hagymát, a petrezselymet és a fokhagymát. Közepes lángon pirítsuk meg kissé egy evőkanál olajon a hagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a húst és pirítsuk, míg barna nem lesz.

  2. 2. lépés

    Adjuk hozzá a paradicsom konzervet és a Knorr-alapot. Hozzuk forrásba, majd levéve a lángot pároljuk 10 percig. Hűtsük le.

  3. 3. lépés

    Vágjunk ki a pizzatésztából kb. 24 cm átmérőjű köröket. Tegyünk a töltelékből a tészta közepére. Hagyjunk kb. 2 cm-t a szélétől, hogy össze tudjuk tapasztani a széleket. Nedvesítsük be és úgy tapasszuk össze, segítve az ujjunkkal, vagy egy villával. 15 percig süssük az előmelegített sütőben. Tálaljuk rukkola salátával.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Egyszerű chili con carne pizza

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Fehér pizza hollandi mártással

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Bolognai szamóza pizzatésztából

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Pizzás rúd

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0

Egyszerű házi pizza

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 2

Pizza

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Sonkás pizza

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1