Büszke lepény a Desszertek kategóriában
A lisztet tálba szitáljuk, a közepébe mélyedést formálunk. Beleszórjuk a citromhéjat, a sót, a cukrot. Az élesztőt kis tálban kevés langyos tejjel, 1 teáskanál liszttel simára keverjük és 30 percre félretesszük. A kétszersültet sodrófa segítségével összetörjük, az egres szárát lecsipkedjük, megmossuk, jól lecsurgatjuk. A sütemény tetejéhez Ramát habosra keverjük a cukorral, a tojásokkal, majd hozzáadjuk a lisztet, a tejszínt és pici sót teszünk bele. Állni hagyjuk, amíg a tésztát elkészítjük. A felfuttatott élesztőt a liszt mélyedésébe öntjük, beleöntjük a tojást, hozzáadjuk a maradék lisztet, és az egészet alaposan összegyúrjuk. Amíg pihentetjük, Ramával kikenjük a tepsit. A tésztát tepsi nagyságúra nyújtjuk, és a tepsibe simítjuk. 10 percig állni hagyjuk, majd rászórjuk az összetört zsemlemorzsát, beborítjuk egressel, majd rákenjük a tojásos-Ramás masszát. 200º C-ra előmelegített sütőben 50 perc alatt készre sütjük.