Feltöltve:

Burgundi marharagu

timer 135
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

Rama Vajas Íz2 evőkanál
kakukkfű4 darab
sárgarépa2 darab
Knorr Marhahúsleves-kocka2 darab
szegfűbors3 mag
babérlevél2 darab
fokhagymagerezd2 darab
szalonna150 gramm
Knorr Házias Marhahús Levesalap2 darab
salott hagyma3 darab
vörösbor2 darab
csiperkegomba200 gramm
paradicsomsűrítmény30 gramm
marhalapocka1 kilogramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    A marhát vágjuk nagy, kb. másfél cm-es kockára, a szalonnát kisebb kockára. A fokhagymát zúzzuk szét, a sárgarépát vágjuk félbe és szeletekre.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Jól felmelegített margarinon, a legjobb egy lábasban, pirítsuk át a húst, majd a szalonnát és a sárgarépát. Amikor minden megbarnult, adjuk hozzá a bort, a szegfűborsot és a babérlevelet. Várjuk meg, amíg a bor fele elpárolódik.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Öntsünk hozzá 2 l vizet, adjuk hozzá a Knorr levesalapot és a paradicsomsűrítményt. Fedő alatt lassan 1 órát pároljuk.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Egy másik serpenyőben pirítsuk át a negyedekbe vágott gombát, a hagymát és a fokhagymát. Adjuk a marhához a zöldséget és a Knorr kockát. Újabb 1 órán át pároljuk, időről időre megkevergetve.

  5. 5. lépés

    5. lépés képe

    A párolás vége előtt adjuk hozzá a friss kakukkfűleveleket. Ha túl sűrű lenne a mártása, önthetünk még egy kis vizet, bort hozzá, hogy még ízesebb legyen.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 130"
mood Közepes
thumb_up 3
Megnézem

timer 145"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem