Burgonyasaláta
Burgonyasaláta
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • olívaolaj - 1 dl
  • burgonya - 0.5 kilogramm
  • olajbogyó - 2 evőkanál
  • póréhagyma - 1 darab
  • koktélparadicsom - 150 gramm
  • szalámi - 150 gramm

Elkészítés:

  1. Héjában főzzük meg a burgonyát, majd hűtsük le, pucoljuk meg és vágjuk vastag karikákra.
  2. Karikázzuk fel vékonyan a póréhagymát, a szalámit vágjuk félkarikákra, a koktélparadicsomokat pedig felekre. A fekete és zöld olajbogyókat csepegtessük le.
  3. Tegyünk minden összetevőt egy salátás tálba és öntsünk rá az olívaolajat, majd keverjük óvatosan össze és tálaljuk.