Burgonyás tonhalsaláta
Burgonyás tonhalsaláta
  • timer60 perc
  • moodKönnyű
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • petrezselyemzöld - 0.5 csokor
  • olaj - 6 evőkanál
  • burgonya - 6 darab
  • kapribogyó - 1 darab
  • borecet - 2 evőkanál
  • lilahagyma - 1 darab
  • tonhal konzerv - 3 darab
  • Knorr Olaszos Salátaöntet por - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A krumplit főzzük meg héjában sós vízben. Ezután hámozzuk meg és vágjuk vékony szeletekre.
  2. Közben a hagymát vágjuk apróra, majd adjuk hozzá az olíva olajat és az ecetet. Óvatosan keverjük össze és tegyük félre egy órára.
  3. A Knorr salátaöntetet keverjük el az olajos-ecetes hagymával.
  4. A tonhal darabokat tegyük a krumplira, az egészet öntsük le az öntettel.
  5. Tálalás előtt szórjuk meg aprított petrezselyemzölddel és felaprított kapribogyóval.